Zijden-bruidsboeket

Zijden bruidsboeket 

Voor onze zijden bruidsboeketten gebruiken wij zijden bloemen van hoogwaardige kwaliteit, bijna niet van echt te onderscheiden. Hiermee maken wij een groot assortiment bruidsboeketten die met veel liefde en aandacht voor u worden gemaakt in ons eigen atelier. 
Bezig met laden...

Voordelen zijden bruidsboeket  

Het bruidsboeket is 1 van de belangrijkste accesoires op uw trouwdag, u loopt er een gedeelte van de dag mee in uw handen en het staat op een groot deel van uw trouwfoto's.
Bruidsbloemwerk gemaakt van zijden bloemen heeft een groot aantal voordelen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden.
* Wilt u gebruik maken van bloemen die gezien het seizoen vers niet verkrijgbaar zijn, meestal zijn ze in zijden uitvoering jaarrond verkrijgbaar. Zoals bijvoorbeeld het lellietjes der dalen, tulpen of pioenrozen. Ook zijn sommige bloemen in zijde verkrijgbaar in kleuren die zij van nature niet hebben, maar hierdoor wel aansluiten bij de door u gewenste kleur of kleurthema van uw bruiloft.
* Zijden of kunstbloemen zijn niet gevoelig voor hitte of kou, dus trouwt u hartje zomer of winter er zal geen schade aan het bloemwerk ontstaan door de temperatuur.
* Voor mensen met een allergie zijn deze bloemen een uitkomst, geen geur en pollen maar wel prachtige bloemen voor uw huwelijksdag.
* Na uw huwelijksdag heeft u een blijvend aandenken aan deze mooie dag! Een bruidsboeket van "echte" bloemen zal korte tijd mooi blijven maar een zijden exemplaar is een blijvende herinnering waarvan u nog lange tijd kunt nagenieten.
* Zijden bruidsbloemen zijn lichter in gewicht dan vers bloemwerk, hierdoor comfortabeler in het dragen.
* Prijzen van zijden bruidsbloemwerk is gelijk of goedkoper als vers bruidsbloemwerk.
* Geen stress op de dag zelf, u kunt uw bloemwerk ruim voor de trouwdag uitzoeken, bestellen en in huis hebben. Zodat u dit ook kunt afstrepen op uw to do list.
* Trouwt u in het buitenland? Een zijden bruidsboeket kunt u makkelijk meenemen.


Wij zijn de periode van donderdag 18 augustus tot en met zondag 28 augustus gesloten.
Dit houdt in dat er geen bestellingen zullen worden verzonden.

U kunt wel uw bestelling plaatsen, maar deze wordt vanaf maandag 29 augustus verzonden op volgorde van binnenkomst.
Wij zijn in deze periode niet of moeilijk telefonisch bereikbaar, mail zal vanaf 29 augustus weer beantwoord worden.

Alle bestellingen die voor of op woensdag 17 augustus, 12:00 uur zijn geplaatst en betaald worden nog behandeld en verzonden.
Bestellingen die na dit tijdstip worden geplaatst worden vanaf 29 augustus weer in behandeling genomen.