Dubbelzijdig-satijn-lint

Dubbelzijdig satijn lint wat is dat eigenlijk?

Veel mensen weten niet wat dubbelzijdig satijn is. Het betekent eigenlijk niet meer als dat het satijn lint dat aan beide kanten dezelfde kleur is en 2 glanzende zijde heeft. Dit is dus het verschil met enkelzijdig satijn lint, waarbij 1 kant de mooie glanzende kant en de andere kant meer mat is. Met dit dubbelzijdig satijn lint is het dus niet nodig om op te letten of de juiste kant (de glanzende kant) van het lint naar buiten wijst. Met andere woorden, beide kanten van het satijn lint zijn hetzelfde en kunnen worden getoond, dus u hoeft niet te draaien met het lint tijdens verwerking ervan.
 

 Dubbelzijdig satijn lint brengt luxe voor elke gelegenheid en is makkelijk te verwerken. Dit is een prachtig lint om te gebruiken voor bijvoorbeeld uw kaarten, uitnodigingen, hobby of op elk ander project dat u aan het doen bent.
Met meer als 20 kleuren en een verscheidenheid aan breedtes past het dubbelzijdig satijn lint bij elk thema. Beide zijden van dubbelzijdig satijnen lint zijn prachtig en het satijn lint is verkrijgbaar in mooie kleuren. Ook laten deze linten zich prachtig combineren met bijvoorbeeld organza lint, organza satijn lint waarbij er al een combinatie is gemaakt tussen de 2 lint soorten in 1 lint.
De aangegeven prijs is per rol van 25 meter dubbelzijdig satijn lint.