Geboorteknuffel 

Deze geboorteknuffel is voor vele kleintjes hun favoriet. De knuffel is leverbaar in verschillende maten en soorten dieren, zo is er voor een ieder een geschikt knuffel vriendje. Deze wordt geborduurd met de naam en geboortedatum van het kindje wat een luxe uitstraling heeft. Bij de knuffels kunt u naast het lettertype en de kleur borduring ook de kleur van het truitje kiezen. NIEUW voor de 45 cm knuffels de truitjes in roze en mint.

Bezig met laden...

Geboorteknuffel bestellen

Hoe gaat het bestellen van een geboorteknuffel in zijn werk. In de categorie vindt u ons assortiment knuffels, dit assortiment wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste uitvoeringen geboorteknuffels. U klikt vervolgens op de knuffel van uw keuze. Bij deze knuffel worden in een keuzemenu de mogelijkheden voor het borduren aangegeven. U kunt hier de keuze voor het te gebruiken lettertype aangeven. Ook in welk kleur het moet worden geborduurd en de kleur van het truitje wat de knuffel aankrijgt. De voorbeelden van de lettertypes en kleuren waarin de borduring kan worden uitgevoerd vindt u op de afbeeldingen bij het product. Onze knuffels worden vervolgens in de door u opgegeven keuzes uitgevoerd. Hierdoor kunt u dus uw knuffel zelf samenstellen.

Gebruik van knuffel

Onze geboorteknuffel wordt niet alleen veel gebruikt voor uren knuffel plezier maar ook als vervanger van het welbekende geboortetegeltje. In de babykamer op een plank of kast is dit een echte blikvanger. Ook borduren wij deze knuffels voor bedrijven als kraamkado voor werknemers en/of cliënten. Al dan niet met bedrijfslogo zijn dit over het algemeen zeer gewaardeerde en goed ontvangen kraamkado's. Het is voor de ouders fantastisch zo'n super persoonlijk kado te ontvangen. Onze knuffels worden standaard feestelijk verpakt in cellofaan, maar bij de knuffels kunt u eventueel kiezen voor het laten verpakken in een luxe organza verpakking. Dit geeft het geheel een nog luxere uitstraling. Heeft u nog vragen omtrent onze geboorteknuffel, wij helpen u graag verder.