Satijn-lint

Satijn lint 

Satijn lint misschien wel het meest bekende en gebruikte lint van alle linten. Door de mooie glans heeft satijn lint een luxe uitstraling en is voor vele doeleinden geschikt. Het lint kan gebruikt worden voor onder andere het maken van bedankjes, het maken van strikken, voor versieringen en het feestelijk verpakken van een kado.

 Satijn lint 3 mm tot wel 100 mm breed 

Het lint kunnen wij leveren van 3 mm tot 100 mm breed, met vele breedtes er tussen er is voor elk project dus een passende breedte lint. Zo wordt het 3 en 6 mm lint veel toegepast bij het maken van kaarten en bedankjes, het breedste lint 10 cm of 100 mm breed veel voor het maken van stoelstrikken, autoversieringen en voor het door knippen van het lint bij openingen en sjerpen. Het lint wordt per rol verkocht, voor de meeste breedte is dit per rol van 25 meter. Maar ook voor grootverbruikers hebben wij linten op rol van 54 meter.


Vele kleuren leverbaar 

Het satijn lint hebben wij in vele kleuren op voorraad, hierdoor is er voor elk thema of toepassing wel een geschikte kleur. Het lint kunt u perfect combineren met één van onze andere linten, zoals organza lint, organza satijn lint of jute lint voor een vintage uitstraling.


Waar kan ik het lint voor gebruiken ? 

Door de vele kleuren en breedtes die leverbaar zijn is dit een heel veelzijdig lint. Het brede satijn lint vanaf 5 cm tot 10 cm wordt vaak toegepast voor het versieren van feestzalen, tafelversieringen, stoelstrikken, autoversieringen, sjerpen en openings linten. Smaller satijn lint is bijvoorbeeld geschikt voor het verwerken in bloemstukken en bruidsboeket, het maken van kaarten, het afwerken van bedankjes, het feestelijk verpakken van geschenken, het ophangen van kaarten en het maken van haarmode. Dit zijn slechts enkele toepassingen voor dit veelzijdige satijn lint.


Wij zijn de periode van donderdag 18 augustus tot en met zondag 28 augustus gesloten.
Dit houdt in dat er geen bestellingen zullen worden verzonden.

U kunt wel uw bestelling plaatsen, maar deze wordt vanaf maandag 29 augustus verzonden op volgorde van binnenkomst.
Wij zijn in deze periode niet of moeilijk telefonisch bereikbaar, mail zal vanaf 29 augustus weer beantwoord worden.

Alle bestellingen die voor of op woensdag 17 augustus, 12:00 uur zijn geplaatst en betaald worden nog behandeld en verzonden.
Bestellingen die na dit tijdstip worden geplaatst worden vanaf 29 augustus weer in behandeling genomen.