Bedankjes

Huwelijksbedankjes 

Vroeger werd er op bruiloften bruidssuiker uitgedeeld, dit als offergave voor voorspoed en geluk. De suikers stonden symbool voor: Liefde, Geluk, Trouw, Voorspoed, Vruchtbaarheid.
Tegenwoordig bestaan huwelijksbedankjes niet alleen meer uit bruidsuiker, maar zijn ze in vele uitvoeringen verkrijgbaar.
Wij hebben een ruim assortiment huwelijksbedankjes, die passen in en bij vele (kleur)thema's en voor ieder budget.
Mocht u op zoek zijn naar iets specifieks en kunt u het niet vinden, neemt u dan contact met ons op, misschien kunnen wij een speciaal op maat gemaakt bedankje voor u samenstellen.

Snelle levering bedankjes

Bij organzazakjes.nl wordt alles in eigen beheer met veel liefde en aandacht gemaakt en samengesteld. Uw bedankjes zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen uw bestelling zo snel mogelijk. Dit betekend dat bedankjes waarvan de kaartjes niet hoeven te worden bedrukt met naam en trouwdatum de eerst volgende werkdag na ontvangst van uw bestelling en betaling worden verzonden. Moeten de kaartjes wel worden bedrukt dan is het één werkdag later. Na verzending ontvangt u van ons een mail met track en trace zodat u deze kunt volgen.

Spoed

Heeft u uw bedankjes met spoed nodig? Neem telefonisch contact met ons op, op nummer 06-42337313 of 033-2465207. Wij hebben een zeer grote voorraad en kunnen in overleg de bestelling huwelijksbedankjes met voorrang behandelen.

 

Bezig met laden...

Goedkope bedankjes

Bij deze goedkope bedankjes kunt u denken aan bijvoorbeeld organza zakjes gevuld met bruidssuiker, gelukspoppetjes of een boeddha, compleet met kaartje. Bij elk bedankje heeft u keuze uit verschillende kaartjes, kleuren organza zakjes enzovoort. De keuzes kunt u aangeven bij het keuze menu bij het artikel. Zo stelt u zelf uw goedkope bedankjes samen.

Verder zijn de voordelen van deze goedkope bedankjes dat:

  • U niet hoeft te gokken hoeveel vulling u nodig zult hebben voor uw bedankjes.
  • U kunt bij de bedankjes zelf een kaartjes uitkiezen.
  • U heel veel keus heeft zoals bv de vulling voor de bedankjes organza zakjes, hier heeft u de keuze uit bruidsuiker, hartvormige mini bruidsuiker, gelukspoppetjes of zeeproos.
  • U al vanaf slechts € 0.60 een compleet bedankje kunt kopen.

Waarom geven we eigenlijk een bedankje? 


Voor zover we weten werd er al in de middeleeuwen door de bruid en bruidegom een “bedankje” aan de gasten meegegeven. Dit was een liefdesknoop, door de bruid geknoopt van touw of kant. Hiervoor vlocht zij twee linten, touwen of koorden in een knoop zonder begin of eind. Deze stond symbool voor hun liefde die oneindig zou zijn, dus zonder einde. Door deze knoop mee te geven wenste zij hun gasten hetzelfde toe.

Jaren later gingen de rijkere mensen over op het meegeven van een bonbonnières. Dit waren mooie doosjes gevuld met zoete lekkernijen. Meestal waren dit gesuikerde amandelen, de amandel stond voor vruchtbaarheid en voorspoed, en de suiker voor al het zoete (goede) wat het bruidspaar hun gasten toewenste. Ook stopte men meestal 5 amandelen in de bonbonnière (het bedankje), deze stonde symbool voor geluk, gezondheid, vruchtbaarheid, rijkdom en een lang leven. Wij vullen onze goedkope bedankjes ook met 5 bruidsuikers geheel naar deze traditie.

Waar vroeger bedankjes meer voor der rijke mensen was weggelegd geeft tegenwoordig bijna ieder bruidspaar een bedankje aan hun gasten. En omdat wij weten dat een bruiloft al het nodige kosten bieden wij goedkope bedankjes voor ieder budget aan. Dus goedkope bedankjes in verschillende uitvoeringen. Bruidsuiker zakjes, doosjes en flesjes met verschillende vullingen zoals bruidsuiker, gelukspoppetjes of een boeddha. Voor elk thema en budget vindt u bij ons  goedkope bedankjes.

Goedkope bedankjes voor uw huwelijk, trouwen, super snel geleverd.
 


Wij zijn de periode van donderdag 18 augustus tot en met zondag 28 augustus gesloten.
Dit houdt in dat er geen bestellingen zullen worden verzonden.

U kunt wel uw bestelling plaatsen, maar deze wordt vanaf maandag 29 augustus verzonden op volgorde van binnenkomst.
Wij zijn in deze periode niet of moeilijk telefonisch bereikbaar, mail zal vanaf 29 augustus weer beantwoord worden.

Alle bestellingen die voor of op woensdag 17 augustus, 12:00 uur zijn geplaatst en betaald worden nog behandeld en verzonden.
Bestellingen die na dit tijdstip worden geplaatst worden vanaf 29 augustus weer in behandeling genomen.