Lint kopen

Wij verkopen een groot assortiment linten, vele uitvoeringen, kleuren en materialen. Deze kunnen wij snel leveren uit onze grote voorraad. Het wordt veel gebruikt voor allerhande versieringen voor babyshower, trouwen en feesten. Denk hierbij aan het maken van strikken voor stoelen, kerkbanken en trouwauto maar ook de aankleding van de feestgelegenheid met feestelijke decoraties. Hier volgt een greep uit ons assortiment.

 Organza lint kopen

Een transparant lint met een luxe uitstraling en glans, het is zeer geschikt om bijvoorbeeld bedankjes mee af te werken, goed bruikbaar bij het maken van strikken, of het inpakken van kado's. Wij leveren dit in breedtes van 3 mm tot 38 mm breed. Het zit op rollen van 25 meter met uitzondering van 3 mm organza, deze wordt geleverd op rollen van 50 meter.

Satijn lint kopen

Dit is luxe en glanzend en zeer geschikt voor veel doeleinden en in vele breedtes verkrijgbaar. Wij verkopen niet alleen het enkelzijdig satijnlint van 3 mm tot 100 mm breed, maar ook het dubbelzijdig satijnlint van 3 mm tot 50 mm breed. Veel gebruikt voor versieringen, decoraties en het maken van strikken.

Organza-Satijn lint kopen

Een mooi organza lint waarvan de randen zijn afgewerkt met satijn. Super sjiek en goed te gebruiken voor het maken van strikken en decoraties. Dit wordt geleverd in diverse kleuren en breedtes van 1 cm tot 2.5 cm breed.

Kant & jute 

Niets romantischer als kant. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met kant van 1.8 tot 6 cm breed. Dit heeft vele gebruiksmogelijkheden. Onze klanten verwerken het met scrappen, om glaasjes en vaasjes, met het kaarten maken enzovoort. Het kant hebben wij ook gecombineerd in met jute voor een sjabby sjieke uitstraling momenteel helemaal in. Maar ook jute lint hebben wij in verschillen uitvoeringen en kleuren in voorraad.

Verder nog een ruime keuze aan jute, kant, krullint, parelsnoer, geboorte linten en diverse linten per meter en op de rol. Lint kopen.