Huwelijksbedankjes 

Vroeger werd er op bruiloften bruidssuiker uitgedeeld, dit als offergave voor voorspoed en geluk. De suikers stonden symbool voor: Liefde, Geluk, Trouw, Voorspoed, Vruchtbaarheid.
Tegenwoordig bestaan huwelijksbedankjes niet alleen meer uit bruidsuiker, maar zijn ze in vele uitvoeringen verkrijgbaar.
Wij hebben een ruim assortiment huwelijksbedankjes, die passen in en bij vele (kleur)thema's en voor ieder budget.
Mocht u op zoek zijn naar iets specifieks en kunt u het niet vinden, neemt u dan contact met ons op, misschien kunnen wij een speciaal op maat gemaakt bedankje voor u samenstellen.


Snelle levering bedankjes

Bij organzazakjes.nl wordt alles in eigen beheer met veel liefde en aandacht gemaakt en samengesteld. Uw bedankjes zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen uw bestelling zo snel mogelijk. Dit betekend dat bedankjes waarvan de kaartjes niet hoeven te worden bedrukt met naam en trouwdatum de eerst volgende werkdag na ontvangst van uw bestelling en betaling worden verzonden. Moeten de kaartjes wel worden bedrukt dan is het één werkdag later. Na verzending ontvangt u van ons een mail met track en trace zodat u deze kunt volgen.

Spoed

Heeft u uw bedankjes met spoed nodig? Neem telefonisch contact met ons op, op nummer 06-42337313 of 033-2465207. Wij hebben een zeer grote voorraad en kunnen in overleg de bestelling huwelijksbedankjes met voorrang behandelen.