Boeddha bedankjes 

Aan het einde van het feest op de huwelijksdag geven wij onze gasten een bedankje mee, als teken van dank voor hun aanwezigheid op de mooiste dag. Wat is er nou leuker als hen een bedankje met een symbool van geluk mee te geven. Boeddha is een heel bekende geluksbrenger, waarvan wordt gezegd dat u deze niet voor u zelf mag kopen, maar alleen van een ander krijgen of er een aan een ander schenken. Wij verkopen de boeddha in verschillende kleuren en maten in diverse huwelijksbedankjes. Met dit huwelijksbedankje bedankt u uw gasten en wenst ze hiermee gelijk alle geluk!

 

Bezig met laden...
visibility

Jute gelukszakje met boeddha geluksmunt en gelukspoppetje

0,99

visibility

Bedankjes boeddha 5 cm in doosje vintage

1,20

visibility

Bedankjes boeddha 5 cm in doosje

1,20

visibility

Bedankjes boeddha bol 5 cm

1,15

visibility

Bedankjes boeddha bol 7 cm

1,35

visibility

Bedankjes boeddha doosje bedankt

1,15

visibility

Bedankjes organza zakje bruidsuiker met gouden boeddha sleutelhanger

1,25

visibility

Bedankjes organza zakje bruidsuiker met metalen boeddha sleutelhanger

1,50

visibility

Bedankjes boeddha sleutelhanger in organza zakje

0,85

visibility

Bedankjes boeddha 3 cm in organza zakje

0,70

visibility

Bedankjes boeddha & bruidsuiker

1,00

visibility

Bedankjes boeddha 5 cm in organza zakje

0,90

Onze boeddha 

Wij hebben 2 maten boeddha's in ons assortiment (3 cm en 5 cm), deze bestaan uit 6 verschillende modellen. Deze 6 modellen worden willekeurig in de boeddha bedankjes verwerkt. Ook zijn de boeddha in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, als "gewoon" beeldje of als sleutelhanger. De bedankjes zijn samengesteld zodat de boeddha zo goed mogelijk tot zijn recht komt. In organza zakjes, bollen of ander soortig transparante verpakking is het voor uw gasten direct zichtbaar dat u ze alle geluk toewenst. Bij de meeste bedankjes is het mogelijk de kaartjes door ons te laten voorzien van uw namen en huwelijksdatum voor een persoonlijk tintje.

Zelf samenstellen 

Bij de meeste bedankjes heeft u ook de mogelijkheid de bedankjes zelf qua kleur organza zakjes, het kaartje zelf samen te stellen. Als er bij het door u gekozen bedankje keuze gemaakt kunnen worden dan vindt u deze in het keuzemenu, hier vindt u de kleuren organza zakjes, kleur boeddha, keuze voor het kaartjes en de gegevens voor het eventueel bedrukken van de kaartjes kunt u hier kwijt. Zo kunt u uw bedankjes helemaal naar eigen smaak, kleur of thema van de bruiloft aanpassen. Boeddha bedankjes een geweldig bedankje met een boodschap.