Dubbelzijdig satijnlint 

Dubbelzijdig satijnlint heeft aan beide zijde van het lint dezelfde glanzende afwerking. Dit is ideaal voor verwerking waarvan beide zijde van het lint zichtbaar blijven, u kunt dan zonder extra draaien aan het lint het makkelijk verwerken in projecten zoals bijvoorbeeld strikken, stoelstrikken en versieringen van feestzalen, autoversieringen enzovoort. Het lint heeft een luxe uitstraling en is fantastisch te combineren met bijvoorbeeld organza lint, organza satijn lint of jute lint voor een sjabby sjiek uitstraling.

Dubbelzijdig satijn lint geleverd op rol  

Ons satijnlint wordt geleverd op rol, deze rollen bevatten 25 meter lint. Het lint is verkrijgbaar van 6 mm tot 50 mm breed in diverse kleuren. Hierdoor sluit het aan bij vele thema's en stijlen en is makkelijk te verwerken tot de mooiste creaties en versieringen. Dubbelzijdig satijnlint uit voorraad leverbaar.

 

Bezig met laden...
Dubbelzijdig satijn lint 6 mm breed

Dubbelzijdig satijn lint 6 mm breed

3,25

3,25

Dubbelzijdig satijn lint 12 mm breed

Dubbelzijdig satijn lint 12 mm breed

4,95

4,95

Dubbelzijdig satijn lint 25 mm breed

Dubbelzijdig satijn lint 25 mm breed

6,95

6,95

Dubbelzijdig satijn lint 38 mm breed

Dubbelzijdig satijn lint 38 mm breed

9,95

9,95

Dubbelzijdig satijn lint 50 mm breed

Dubbelzijdig satijn lint 50 mm breed

11,95

11,95

Wat is het verschil tussen enkel en dubbelzijdig satijnlint ?

Vaak krijgen wij de vraag wat het verschil is tussen enkelzijdig en dubbelzijdig satijn lint. Het verschil zit in het weefproces. Bij enkelzijdig satijn lint heeft 1 kant een geweven dof effect en slechts 1 kant een mooie glanzend effect. Het dubbelzijdig lint wordt aan beide kanten hetzelfde geweven en heeft daarom aan beide zijde een luxe glans. Voor het verwerken in projecten waarbij beide zijde zichtbaar zijn is het dubbelzijdig satijn lint daarom sneller en makkelijker te verwerken. Waar u bij enkelzijdig lint bij het maken van elke lus van een strik het lint een slag moet geven om de glanzende kant buiten te houden hoeft u bij dubbelzijdig satijnlint hier helemaal niet op te letten.

Waar is het lint toepasbaar ? 

Het lint is eigenlijk overal toepasbaar, door de leverbare kleuren en breedtes wordt het door onze klanten gebruikt voor versieren van de kerk tijdens de doop, het maken van versieringen voor trouwen, denk hierbij aan het versieren van de trouwauto, feestzaal, tafelversiering en het verwerken in trouwkaarten. Maar ook het maken van haarmode, strikken, en nog heel veel meer. Dubbelzijdig satijnlint enorm veelzijdig en overal toepasbaar!