Babymutsje met naam 

Babymutsjes gemaakt van 100 % katoen en zijn heerlijk zacht en licht elastisch. Deze babymutsjes worden bedrukt met de naam van het kindje. Deze bedrukking zal worden uitgevoerd in lettertype en kleur naar keuze. Deze keuzes kunt u bij het babymutsje aangeven in het keuzemenu. Wij verkopen de mutsjes in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Zo vindt u hier de "standaard" babymutsjes, maar ook mutsjes met leuke prints en afgewerkt met knoopjes.

Bezig met laden...

Waarom een babymutsje?  

Babymutsjes worden in de eerste periode na de geboorte gebruikt om te voorkomen dat het kindje te veel warmte verliest. Het hoofdje is de plek waar het kindje de meeste warmte verliest, dit wordt dus voorkomen met het dragen van een mutsje. Hoe lang de mutsje worden gebruikt is afhankelijk van diverse factoren. Of het kindje te vroeg is geboren en in welk seizoen het geboren wordt. In de zomer wordt over het algemeen minder of korter gebruik gemaakt van een mutsje.

Gebruik van babymutsjes 

De babymutsjes die bij ons worden besteld worden op verschillende manieren en voor verschillende doeleinden gebruikt. Babymutsjes zijn niet alleen praktisch. Zo zijn er klanten die via onze mutsjes op ludieke wijze hebben laten weten dat ze in blijde verwachting zijn. Menig opa en oma zijn via onze mutsjes er achter gekomen dat er een kleintje op komst is. Maar ook worden ze vaak gebruikt voor een pasgeborene fotoshoot of foto voor op het geboortekaartje. Ook horen wij vaak dat het mutsje na gebruik wordt ingelijst voor op de babykamer als een mooie herinnering. Maar wat te denken van een babymutsje met naam weg te geven als kraam kado, niet alleen een erg leuk maar ook persoonlijk kado, waar de meeste kersverse ouders erg blij mee zijn. Babymutsje met naam een super leuk en betaalbaar kado.